Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2264 niezalogowanych)
477 Postów
Sylwia N.
(psculkas)
Wyjadacz
misiak napisał:
Ja tu grafikiem jestem. Nawet nie wiedziałem, że mam admina

slodka nieswiadomosc witam, witam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak

Obejrzałem sobie ten billboard. Niesamowite, ruszający się Pałac Kultury. Pod muzyczkę można z nim potańczyć. Od dzieciństwa marzyłem aby pomajtać "PeKiNem". Josif Wissarionowicz Dżugaszwili w grobie się przewraca . Dla mnie ta reklama jest negatywnym symbolem tego, co robią ze stolicą różnej maści reklamiarze. Zalepione miasto to tragedia, zniechęca do przebywania w centrum .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ja tak jak większość naszego KATOLICKIEGO Społeczeństwa / wg statystyk/ jestem rasista i nie bardzo widzę tej reklamy na polskich drogach , dopóki ten brudas sobie nóg nie umyje by wyglądały JAK BÓG PRZYKAZAŁ ...CZYSTY = BIAŁY...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Błażej Misiak
(misiak)
Wiking
No cóż - to akurat "dzieło" mbankowych flashowców. do wyboru był jeszcze księżyc pod kątem 45 stopni, kompletnie zniekształcający obrazek citylight, góry zimą pasujące jak pięść do oka no i Pałac Kultury, który w miarę wiernie wyświetla prackę, czyli tzw. "mniejsze zło". Po kliknięciu na sam billboard, można obejrzeć obrazek na pełnym ekranie bez żadnych fikołków graficznych.

Swoją drogą ciekawe, że nie można poprosić o pomoc i oczekiwać, że nie posączy się jad mimo, że tak naprawdę człowiek nie zdążył się jeszcze nikomu narazić Cóż, nie moje wrzody - nie mój problem.

Jeszcze raz: jeśli komuś się pracka podoba, zapraszam do głosowania Jeśli nie - zapraszam do dalszej demonstracji negatywnych emocji na forum - to ponoć dobry sposób na kanalizację wszelkiego rodzaju frustracji zalegających w człowieku.

@królestwo za konia - akurat forum to niemoje dzieło, a podpięty przez programistę komponent Obwiniać mnie można za całą resztę stałej grafiki

Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
misiak napisał:
No cóż - to akurat "dzieło" mbankowych flashowców. do wyboru był jeszcze księżyc pod kątem 45 stopni, kompletnie zniekształcający obrazek citylight, góry zimą pasujące jak pięść do oka no i Pałac Kultury, który w miarę wiernie wyświetla prackę, czyli tzw. "mniejsze zło". Po kliknięciu na sam billboard, można obejrzeć obrazek na pełnym ekranie bez żadnych fikołków graficznych.

Swoją drogą ciekawe, że nie można poprosić o pomoc i oczekiwać, że nie posączy się jad mimo, że tak naprawdę człowiek nie zdążył się jeszcze nikomu narazić Cóż, nie moje wrzody - nie mój problem.

Jeszcze raz: jeśli komuś się pracka podoba, zapraszam do głosowania Jeśli nie - zapraszam do dalszej demonstracji negatywnych emocji na forum - to ponoć dobry sposób na kanalizację wszelkiego rodzaju frustracji zalegających w człowieku.

@królestwo za konia - akurat forum to niemoje dzieło, a podpięty przez programistę komponent Obwiniać mnie można za całą resztę stałej grafiki

Pozdrawiam

czyli chcialbys aby wszyscy albo cie tylko chwalili.......albo nie pisali nic ??? takie cos dowartosciowuje cie ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
No to co drodzy forumowiczeeeeeee , idźmy do tej obory na te wybory . Co by misiowi było raźniej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(krolestwo za konia)
Wiking
Akurat mi osobiscie sie podoba od strony graficznej ale esteta to ja nie jestem!!!nie wiem skad przypuszczenie ze jest odwrotnie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
Błażej Misiak
(misiak)
Wiking
@ulv72:

Dowartościowuje mnie pozytywna opinia bliskich mi osób.
Póki co nie pojawił się ani jeden post zawierający konstruktywną krytykę billboardu, więc nie mam się na razie nad czym zastanawiać, co zmieniać w przyszłych projektach, żeby się podobały odbiorcom.
Ważne jest dostrzeganie różnicy między jadem nie niosącym ze sobą treści a pomocną krytyką.

@gabriel:
Mam nadzieję, że to się w naszym społeczeństwie zmieni, bo wygląd zewnętrzny niewiele niesie ze sobą informacji na temat tego, co dany obiekt ma w środku - tyczy się to zarówno ludzi, jak i przedmiotów.
A co do naukowych przesłanek pochodzenia ludzkości, to z tego, co mi wiadomo przyszliśmy tu z Afryki, więc całkiem możliwe, że Pan B. stworzył nas czarnymi

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1564 Posty
Maniak
misiak napisał:

Pozdrawiam

Ja myślałem, że chodzi o PeKiN. Przez co najmniej piętnaście minut bawiłem się dobierając muzyczkę i majtając "Pajacem", a ważny był obrazek na nim. Niestety, ale odruchowo nie zauważam treści reklamowych, przykro mi . Prośba skierowana do użytkowników portalu, na którym jest się adminem, wygląda jak próba wymuszenia, więc nie doszukuj się wrzodów i innych schorzeń. Po prostu jest to normalna reakcja ludzi używających swoje mózgi na co dzień.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
misiak napisał:
,,, tu z Afryki, więc całkiem możliwe, że Pan B. stworzył nas czarnymi ...I DLATEGO DO DZISIAJ KSIĘŻA NA TĄ PAMIĄTKĘ NOSZĄ CZARNE SUTANNY...!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok